New SB-Nikush

21. července 2008 v 10:45 | SandriQa |  Blog
Takže máme NEW SB je nou Nikush moja kamoška jej blog je o Maťovi Konrádovi a Viki Rákovej určite sa kuknite..... tu je LiNk
 

Robert Hoffman

15. července 2008 v 10:48 | SandriQa |  Boys
Dátum narodenia:
21.9.1980
(Gainesville, Florida, USA)
Vek:
27 rokov
Znamenie:
Panna
Robert Hoffman se narodil v Gainesville na Floridě v USA, Charlottě a Robertu Hoffmanovi. Odstěhoval se se svou rodinou do Madison, Alabama když mu bylo sedm let. Má jednoho mladšího bratra, Chrise a dvě mladší sestry, Ashley a Lauren.
Robert objevil své nadšení pro tanec poté, co viděl Michaela Jacksona v " Thriller". Měl několik menších rolí jako tanečník v několika filmech, včetně: "From Justin to Kelly", "Dirty Dancing: Havana Nights", "Coach Carter" a "You Got Served". Také ve filmu ,,Let's Dance2 street dance
Let’s Dance 2 Street Dance (Step Up 2 the Streets)
Taky zlaty face... :)

Channing Tatum

15. července 2008 v 10:34 | SandriQa |  Boys
Skutočné meno: Channing Bryan Isaac Tatum Anderson
Dátum narodenia: 26.04.1980 - Culman, Alabama, USA
Výška: 189 cm
Channig sa narodil v Albame, vyrastal na Floride. Do TV sa dostal ako 21 ročný v reklame pre Vogue. Potom nasledovali rôzne kampane pre napr. D&G, Armani a iné.
Prvú rolu dostal v roku 2005 v Coach Carteri, ale prelomový bol až rok 2006 kde hral vo filmoch A guy to recognizing your Saints, potom She´s the man,kde hral nepochopeného citlivého futbalistu a tiež v skvelom filme step up,kde stvárnil tanečníka Tylera, ktorý sa kvôli problémom so zákonom dostane na 200 hodín do umeleckej školy Maryland, v ktorej zničil javisko.
filmografia:
2007Stop Loss
2006Step Up(Lets dance)Tyler Cage
2006She´s The ManDuke Orsino
2006A Guide To Recognizing Your SaintsAntonio
2005Super CrossRowdy Sparks
2005HavocNick
2005War Of The World(uncredited) "Boy
in church scene"
2005Coach CarterJason Lyle
Obrazek
 


Rozcestník-Pre Vás

15. července 2008 v 10:10 | SandriQa |  Pre vás
Picty



Step up 2 the streets pics

15. července 2008 v 9:55 | SandriQa |  Picty

Reklamy!!

13. července 2008 v 13:56 | Sandri |  Reklamy
Takže sem môžte pridávať rôzne reklamy...a ak niečo potrebuje tiež budem sa snažiť pomôcť vám.. :D

Step up 2 the streets-Let s dance the streets

12. července 2008 v 16:36
Popis filmuPo obrovskom úspechu filmu Let's Dance prichádzajú jeho tvorcovia s ďalším príbehom plným hip-hopu a street dance. Chass študuje na Marylandskej škole umenia tanec, no to, čo mu škola poskytuje, považuje za príliš strnulé a staromódne. Dopočuje sa o legendárnej undergroundovej tanečnej súťaži a chce sa na ňu dostať...

V tom čase začína na Marylandskej škole umenia študovať talentovaná Andie, ktorá patrí do favorizovanej skupiny v tanečnej súťaži. Podarí sa Patrickovi dostať na súťaž? Bude mu Andie ochotná pomôcť? A čo láska?

Step up picty

12. července 2008 v 16:33 | Sandri |  Picty

Step up -Let s dance

12. července 2008 v 16:27 | Sandri |  Films
Niečo o filme:
Tyler je mladý rebel, ktorého jedinou starosťou je z jedného dňa na druhý, ale naplnožiť len pre hip-hop a svojich priateľov. Nora je prvotriedna tanečnícka, ktorá navštevuje elitnú tanečnú školu a jediný problém, ktorý stojí v ceste jej žiarivej budúcnosti, je nájsť si skvelého tanečného partnera. Ked sa vdaka problémom so zákonom dostane Tyler do Marylandskej školy umenia ako podradný pracant, je pre všetkých iba drzým outsiderom. Tylerove tanečné nadanie sa však nezaprie a zaujme Norinu pozornosť. Podarí sa obom realizovať svoje sny? Podarí sa im spojiť dva rozdielne svety života a tanca - hip-hop a klasický tanec ? A čo láska?

Čo je vlastne HIP-HOP...

12. července 2008 v 15:29 |  Hip-Hop
Hip-Hop je štýl populárnej hudby.
Je tvorený zo štyroch hlavných elementov: Rap (tiež známy ako MC-ing) Dj-ing, ale tiež breakdance a graffiti.
Toto sú 4 hlavné súčasti Hip-Hopu a kultúry pohybu, ktoré začali na počiatku 70. rokov v New Yorku
afroameričania a latinoameričania. Termín rap je často braný ako synonymum ku slovu Hip-Hop,
ale to vôbec nieje to isté! Najviac typické pre Hip-Hop je, že sa skladá z jedného alebo viacej rapperov,
ktorí rapujú svoje skutočné spovede. Tieto beaty sú v intenzívnej, rytmickej a lyrickej forme, ktoré dopĺňajú rýmy.
Spoločne s rappermi a Dj-om, alebo živou hudbou hrá tiež beat.
Beat je často prevzatý z inej piesne, obvykle z Rocku, Funku alebo Soulu, ale dosť často je aj nasamplovaný.
Hip-Hop sa zrodil v New Yorku, keď Djs začali z funkových a diskotékových pesničiek preberať bicie.
Úloha MC vznikla po spojení DJa a hudby, kde MC začali hovoriť do beatov.
Najskôr iba nabádali k tomu, aby ostatní ľudia tancovali a tiež vkladali do hudby vtipné anekdoty.
Nakoniec sa táto ich činnosť stala viac štylizovaná a začala byť známa ako rapovanie.
V roku 1970 sa Hip-Hop stal oficiálnym hudobným štýlom a takmer okamžite sa stal hlavným
hudobným prúdom Ameriky. V tú dobu tiež začalo jeho šírenie po celom svete.
V 90-tých rokoch sa jedna forma Hip-Hopu začala nazývať Gangsta Rap a stala sa hlavnou časťou americkej hudby.
Proti Gangsta rapu sa viedli rôzne polemiky a niektorími ľuďmi bol dokonca zatracovaný,
pretože jeho texty boli chápané ako propagujúce násilie, drogy a odpor k ženám.
Ničmenej po roku 2000 bol už Hip-Hop rozšírený po celom svete a obsadzoval
všetky prvé miesta vo všetkých chártoch. Prvý Hip-Hopový záznam je obecne
uznávaný pre člena skupiny Fetback Band King Tima III z roku 1979, nasledovaný rapermi zo Sugarhill Gangu.
Korene Hip-Hopu sú v západoafrickej a afroamerickej hudbe. Len tak pre zaujímavosť, napr.
The Griots of West Africa je skupina neustále cestujúcich spevákov a básnikov, ktorých hudobný štýl
dosť pripomína Hip-Hop. Pri odhalovaní koreňov Hip-Hopu (rapu) sa tiež musím zmieniť o The Last Poets
a Jalal Mansur Nuriddinovi, ktorí svojím jazzom a básnickým prejavom komentovali udalosti kultúry 60-tých rokov.
Pravý Hip-Hop vznikol v 70-tých rokoch, keď sa stali oblúbené tzv. block parties (neformálna
kde sa stretnú susedia a priatelia a spolu sa bavia, počúvajú hudbu a tancujú) po celom New Yorku,
ale najviac v Bronxe. Párty boli často doprevádzané hudbou, najčastejšie funkom a soulom.
Prvý Djs na block parties začali preberať bicie z rôzných pesničiek a vkladať ich do svojích beatov,
tým začalo byť ich predstavenie oveľa zaujímavejšie, zábavnejšie a dalo sa na ich beaty lepšie tancovať.
Táto technika hrania sa neskôr stala bežnou pre Jamajku a do New Yorku ju začali prinášať
práve títo prisťahovalci z Jamajky. Obzvlášť sa o to potom postaral krsný otec Hip-Hopu Dj Kool Herc.
Hudobný štýl DUB naopak vznikol na Jamajke tak, že americký námorníci počúvali R&B, ktoré mohli
počuť jamajčania aj z ich rádií. Dj Kool Herc bol na začiatku 70-tých rokov jeden z najpopulárnejších Djs v New Yorku.
Rýchlo prešiel z používania reggae nahrávok na funk, rock.
Pretože vybraté bicie z nejakej pesničky boli moc krátke, začal Herc ale aj ďalší Djs používať
pre ich predĺženie audio mixer a dva rekordéry.
Z mixovacej a scratchovacej techniky sa nakoniec vyvinuli breaky
(rovnaká technika neskôr prispela k popularizácii remixov).
Rovnako ako v DUBe, umelci hovorili kým hrala hudba a boli nazývaní MCs.
Herc sa sústredil v prvom rade na DJing a začal spolupracovať s dvoma MCs.
Coke La Rock a Clark Kent. Tím vznikla prvá MC crew Kool Herc & Herculoids.
Pôvodne títo prvý rapperi v piesňach predstavovali seba a iních priateľov v publiku
(známe hulákanie do Hip-Hopových nahrávok).
Títo umelci hrali vätčšinou niekoľko hodín a improvizáciu neustále striedal základný
štvordobý beat s jednoduchými peveckými vstupmi, kt. MCs posielali svoje myšlienky
(napr. One, two, three...yall, to the beat, yall). Keď sa neskôr MCs vypracovali k lepším výkonom,
začali do hudby zaraďovať krátke rýmy, často so sexuálnim námetom alebo tematikou týkajúcou sa jeho stolice :o).
To všetko, aby sa publikum bavilo a strhol tím na seba pozornosť.
Rapperi začlenili do hudby podobne rytmické texty ako afroamerická kúltúra.
Keď sa Kool Herc & The Herculoids dočkali v New Yorku prvej významnejšej slávy, pomohli potom vela ďalším MC,
aby sa tiež preslávili. Často totiž prebiehali spolupráce medzi bývalími členmi gangov,
ako s Afrika Bambaataa-ovým Universal Zulu Nation (teraz je to velká medzinárodná organizácia).
Na začiatku 70-tých rokov sa tiež zrodil breakdance. Vznikol behom block parties a ako b-boys,
tak aj b-girls pred publikom tancovali svoje úžastné kreácie. Tento štýl bol prvý raz zdokumentovaný v Beat Street,

aby sa s ním zoznámil celý svet.

Kam dál